SmoothSkin Pure Mini

SmoothSkin Pure Mini

Dostupno
SKU
LJ78329
  • Smoothskin Pure Mini je naš najnapredniji IPL uređaj u smanjenim dimenzijama
  • Jednostavan za korištenje
  • Smoothskin Pure Mini je do do 2x snažniji i 2x brži od konkurencije
  • Inteligentna i personalizirana prilagodba vašoj koži
  • Najnaprednije sigurnosne značajke do sada u jednom IPL uređaju

Buy this product and earn 704 points

 

Predstavljamo vam SmoothSkin Pure Mini!

 

Uklonite do 97% dlačica za samo 12 tjedana!

SmoothSkin Pure Mini je naš najmanji IPL uređaj do sada, s klinički dokazanim rezultatima za samo četiri tjedna uporabe.

 

 

Dvostruko brži i dvostruko snažniji od konkurentskih uređaja, SmoothSkin Pure Mini omogućava tretman cijelog tijela za samo 10 minuta zahvaljujući snazi od 3-4 J/cm2 i 100 bljeskova u minuti!

U SmoothSkin Pure Mini smo ugradili najnaprednije tehnologije i sigurnosne mogućnosti - američki FDA ga je odobrio za korištenje na licu i tijelu.

 

 

Patentirana Smart Skin Sensing Technology donosi čak četiri najnaprednijih senzora kože koji precizno prilagođavaju rad uređaja i onemogućavaju bljeskova ako uređaj ne naliježe ispravno.

 

Tehnologija aktivnog hlađenja zraka tako da nam ne trebaju dodatni uređaji za hlađenje. Sigurno postizanje visoke snage iznimno je složeno, zbog čega SmoothSkin Pure Mini imaju našu patentiranu tehnologiju aktivnog hlađenja zraka koja jamči sigurnost kože u svakom trenutku.

Hladan zrak se uvlači kroz ventilacijske otvore i cirkulira preko svjetiljke i unutarnjih dijelova uređaja. Vrući zrak se ispušta natrag kroz ispuh, sprječavajući pregrijavanje uređaja i vaše kože.

 

 

Magnetom pričvršćeni adapter za osjetljiva područja znatno olakšava i ubrzava skidanje dlačica oko usana, pazuha i drugih teže dostupnih dijelova tijela.

 

 

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:SmoothSkin Pure Mini
Vaša ocjena