Loyalti program nagradni bodovi

 

Program nagradnih bodova ROX Beauty webshopa omogućava registriranim korisnicima da zarade bodove za kupovinom i određenim radnjama.

Te bodove možete iskoristiti za popuste prilikom sljedeće kupovine!

 

Benefiti loyalty programa

Nakon što se registrirate, kupovinom zarađujete nagradne bodove koji se zatim mogu iskoristiti prilikom sljedeće kupnje za snižavanje cijene. Nagradni bodovi su dodatni bonus vašem iskustvu kupnje na stranici i jedan od načina na koji vam zahvaljujemo što ste naš vjerni kupac.

 

Kako zaraditi nagradne bodove?

Nagradne bodove možete zaraditi na sljedeće načine:

  • Kupnjom proizvoda — prilikom svake kupovine dobit ćete bodove u količini konvertibilnih maraka koji ste potrošili. (1 KM = 1 bod). Ti bodovi se dodaju na vaš račun.
  • Registracijom na ROX Beauty webshop (20 bodova)
  • Pretplatom na newsletter (prvi puta) (20 bodova)
  • Objava recenzije — zaradite bodove objavom recenzije proizvoda koji ste kupili (80 bodova)

 

Kako iskoristiti nagradne bodove?

Svoje nagradne bodove možete iskoristiti prilikom naplate. Ako ste sakupili dovoljno bodova da ih iskoristite, imat ćete mogućnost korištenja bodova kao jednog od načina plaćanja i/ili smanjenje cijene.

Mogućnost korištenja nagradnih bodova, kao i vaš saldo i novčani ekvivalent ovog salda, bit će vam prikazani u košarici. Nagradni bodovi koji se mogu iskoristiti mogu se koristiti u kombinaciji s drugim načinima plaćanja kao što su kreditne kartice, darovne kartice i drugo.

Omjer kod iskorištavanja bodova, kod sljedeće kupovine, iznosi 20 bodova = 1 KM

 

Limiti nagradnih bodova

Nagradni bodovi mogu biti ograničeni na minimalnu vrijednost potrebnu za iskorištavanje. To znači da nećete moći koristiti svoje nagradne bodove dok ne prikupite minimalni broj bodova, kada će oni postati dostupni za iskorištavanje.

Minimalni broj bodova je 200.

Nagradni bodovi također su ograničeni na najveću vrijednost bodova koji se mogu prikupiti, koja iznosi 2000 bodova.

Ako je ova opcija odabrana, morat ćete iskoristiti skupljene bodove prije nego što budete mogli zaraditi više bodova.

 

Pregled nagradnih bodova

Imate mogućnost pregledavanja i upravljanja svojim bodovima putem vašeg korisničkog računa.

Sa svog računa moći ćete vidjeti svoje ukupne bodove (i protuvrijednost u valuti), minimum koji je potreban za iskorištavanje, jeste li dosegli maksimalno ograničenje bodova i kumulativnu povijest stečenih, iskorištenih i izgubljenih bodova.

Povijesni zapis će zadržati i prikazati povijesne tečajeve i valutu u informativne svrhe. Povijest će vam također pokazati sveobuhvatne informativne poruke o bodovima, uključujući obavijesti o isteku.

 

Trajanje nagradnih bodova

Nagradni bodovi traju 365 dana od kupnje. Bodovi će isteći u obrascu narudžbe u kojem su prvi put zarađeni.

Napomena: možete se prijaviti za primanje obavijesti e-poštom svaki put kada se vaš saldo promijeni kada zaradite, iskoristite ili izgubite bodove, kao i obavijesti o isteku bodova.

Ovu mogućnost pronađite u nagradnim bodovima na stranici vašeg računa.