ROX BEAUTY - NAJBOLJE MJESTO ZA KUPOVINU VRHUNSKIH SVJETSKIH BEAUTY UREĐAJA!

Ponosni smo što našim kupcima donosimo najbolje uređaje i tehnologije iz beauty industrije


ROX Beauty je strastveni ljubitelj beauty tehnologije te stoga u konstantnoj potrazi za najkvalitetnijim i najučinkovitijim proizvodima koji unaprjeđuju ljepotu i održavaju njegovan izgled.

 

Naš portfolio čine globalno popularni brendovi beauty uređaja SMOOTHSKIN, NUFACE, TRIPOLLAR, PMD BEAUTY, HAIRMAX, STYLPRO

 

Kao lideru u distribuciji high-end beauty uređaja, svakodnevno pratimo globalne beauty novosti i trendove, osluškujemo glas tržišta, istražujemo proizvode, te kao early adopter donosimo inovativne, tehnološki napredne beauty uređaje na BiH i SEE tržište.

U fokus stavljamo dugoročno zadovoljstvo kupca. U tu svrhu otvorili smo posebne koncept store-ove u centru Zagreba, u Beograda i u Sarajevu. U našem prostoru kupac može vidjeti cijeli asortiman, educirati se o načinu rada uređaja i benefitima tehnologije pojedinog proizvoda.

 

Poseban beauty experience moguć je u prostoru beauty rooma gdje će naše prodavačice kupcu osigurati tretman s odabranim proizvodom. U posebnim terminima također su moguće konsultacije s renomiranim estetskim doktorima i dermatolozima.

 

ROX Beauty store pronađite na adresi Ćumurija 3, u Sarajevu a do vašeg dolaska družimo se virtualno na roxbeauty.ba

  1. hairmax
    herbacin
    rosense
    smoothskin
    tripollar