SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj za uklanjanje dlačica

-30%

SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj za uklanjanje dlačica

Ocjenjivanje:
100 % of 100
Posebna cijena 520,00 KM Normalna cijena 742,90 KM
Dostupno
SKU
LJ78309
  • Inteligentni ugrađeni senzor kože
  • 3 načina tretmana: snažni, brzi i nježni
  • Neograničen broj bljeskova
  • Pogodan je za upotrebu na nogama, licu, pazusima i bikini zoni

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 520 bodova

SMOOTHSKIN PURE FIT IPL

Ako tražite najbolji i najnapredniji IPL uređaj na tržištu koji će vam služiti deceniju ili više, Smoothskin je prvi izbor - bez obzira koji model odaberete. Koristeći najnoviju IPL tehnologiju, SmoothSkin Pure FIT nudi pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki!


Karakteristike Smoothskin Pure Fit IPL uređaja

karakteristike smoothskin pure ipl uredjaja

MOĆNA TEHNOLOGIJA

SmoothSkin Pure koristi IPL tehnologiju za usporavanje ponovnog rasta dlačica. Uređaj koristi 20W snage, što znači da ćete brzo vidjeti rezultate, a nakon početnog razdoblja tretmana trebat će vam manje redovitih nadopuna.


KO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN PURE FIT?

Ton Koze TON KOŽE

Na grafikonu su prikazani tonovi kože pogodni za IPL tretman, to su tonovi kože 1 do 5 na Fitzpatrick skali. IPL nije prikladan za ton kože 6, tako da uređaj ne biste trebali koristiti na vrlo tamnim tonovima kože jer to može prouzrokovati oštećenje kože.

Ton Dlacica TON DLAČICA

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama.

Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.


KAKO SE KORISTI SMOOTHSKIN PURE FIT UREĐAJ?

Trebali biste koristiti Smoothskin Pure IPL jednom tjedno prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama, važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano.

smoothskin pure fit uredjaj za uklanjanje dlacica

Uz redovite i dosljedne tretmane, primijetit ćete manje vlasi kako rastu natrag. Svaka dlačica koja se vrati natrag bit će tanja, svjetlija i rast će mnogo sporije.

smoothskin pure fit ipl uklanja dlacice sa bedara

Nakon 12 tjedana, počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.

Smoothskin Pure Fit uklanja dlacice sa nogu

Tretmani nadopune će se razlikovati od osobe do osobe jer oni u potpunosti ovise o vašoj koži, vrsti dlačica pa čak i načinu života. Međutim, kako vrijeme prolazi, trebali biste biti u mogućnosti zamijeniti rutinu brijanja u potpunosti.


TRI NAČINA RADA - SNAŽNI, BRZI I NJEŽNI

S tri načina rada zaista možete prilagoditi svoje tretman za uklanjanje dlačica. Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha.

smoothskin pure fit IPL uklanja dlacice ispod pazuha

Brzi način odaberite kako biste brzo dovršili tretmane na većim površinama poput ruku i nogu.

IPL smoothskin pure fit uklanja dlacice sa nogu

Ako je vaša koža sklona osjetljiva na nekim područjima, Nježni način nudi učinkovit tretman pri smanjenom utrošku energije, što cijeli postupak čini mnogo ugodnijim.

Smoothskin pure fit uklanja dlacice u bikini zoni

GLIDE I STAMP METODA

Ako koristite bilo koji od tri načina rada, možete koristiti Glide ili Stamp metodu korištenja:
  • Glide metoda omogućava vam da se pokretom uređaja neprestanom brzinom premještate na veće površinske površine kako biste brže postigli potpunu pokrivenost
  • Stamp metoda najbolja je za manja područja poput linije ispod pazuha i bikinija. Omogućuje vam da budite precizniji s postupkom na teže dostupnim područjima.

USPOREDBA SMOOTHSKIN BARE+ vs SMOOTHSKIN PURE FIT

Smoothskin Bare+ Vs Pure

Više informacija
EAN Kod 5060352783094
Bruto masa, g 890
Gabariti pakiranja
/težinaheightlengthwidth
BIPKAR 1.800N/AN/AN/A
KAR 5.400 220 500 290
PAL 162.000 1.050 800 1.200
SPARKAR 1.200N/AN/AN/A
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:SmoothSkin Pure Fit IPL uređaj za uklanjanje dlačica
Vaša ocjena