NuFACE Trinity+ PRO Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože

NuFACE Trinity+ PRO Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože

Dostupno
SKU
LJ72025

NuFace Trinity Plus Pro uređaj je pametni uređaj za stimulaciju mišića na području lica, vrata i dekoltea za kućnu upotrebu koji radi na principu prijenosa mikro struje.

 

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 821 bodova

NuFce Trinity Pro

NuFace Trinity + PRO uređaj pametni je uređaj za stimulaciju mišića na području lica, vrata i dekoltea za kućnu upotrebu koji radi na principu prijenosa mikro struje. Uređaj djeluje u kombinaciji s Microcurrent Skincare s IonPLEX-om® kako bi poslao mikro struju sve do mišića lica. 

 

Mikrostruja je niskofrekventna električna struja koja u obliku blagih talasa prodire ispod kože i tkiva i stimuliše mišiće. S godinama se naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bioelektrične struje koju proizvodi naše tijelo. To dovodi do opuštene kože, iskrivljenih kontura lica i pojave bora, koje mikrostruja preoblikuje i zateže.

 

Prije samog tretmana aparatom, površina kože koja se tretira mora biti tretirana NuFace mikrostrujnim aktivatorom kako bi se koža ovlažila i osigurala optimalna provodljivost mikrostruje. Dvije sferne elektrode zatim lagano klize preko kože lica kako bi isporučile električne impulse prema odabranom intenzitetu tretmana. Mikrostruja je estetski modalitet koji provodi električnu struju u milionitim dijelovima ampera i ima sposobnost poboljšanja kontura lica i čvrstoće kože i mišića.

 

Uređaj je dizajniran za stimulaciju velikih područja lica i vrata, kao što su vilica, jagodice i čelo. NEMOJTE koristiti uređaj direktno iznad središnje linije vrata. Koristeći lagani do srednji pritisak, podignite jednu stranu lica i vrata kliznim pokretom. Uvek vodite računa da obe sferne elektrode budu u kontaktu sa kožom tokom tretmana.

 

Boost-Button funkcija povećava dotok mikro struje za 25% na područjima gdje trebate dodatno toniranje, lifting i konturiranje.

 

Klinički rezultati primene NuFace Trinity+ Pro uređaja za tretman lica, vrata i dekoltea:

 

Trenutni rezultati*:
• kod 91% ispitanika vidimo poboljšanu konturu obraza

• 90% ispitanika potvrđuje općenito zategnutiji izgled lica

 

Rezultati nakon 60 dana**:
• kod 93% ispitanika vidimo smanjenje dubokih bora na čelu
• 91% ispitanika potvrđuje zategnutiju i čvršću čeljust

 

*Rezultati upitnika provedenog 15 minuta poslije tretmana ispitanika
**Rezultati upitnika provedenog nakon 60 dana korištenja

 

Za još nevjerovatnih NuFace proizvoda za njegu kože posjetite naš web shop.

Više informacija
Bruto masa, g 0
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:NuFACE Trinity+ PRO Mikrostrujni Uređaj za Tretman Kože
Vaša ocjena