L'Oreal Professionnel SteamPod 4.0 Parna Pegla za Kosu

L'Oreal Professionnel SteamPod 4.0 Parna Pegla za Kosu

Dostupno
SKU
LJ711641

Revolucionarni uređaj za ravnanje kose kombinacijom pare i keratinskog tretmana. Tanji je, lakši i brži u odnosu na prethodnika, a ravnanje se odrađuje u jednom prolazu!

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 664 bodova

Vaša kosa zaslužuje najbolje! Steampod 4.0 je upravo to - najbolje što možete priuštiti vašoj kosi.

 

Profesionalna pegla s konstantnom visokotlačnom parom nježno priprema kosu za proces stiliziranja i stoga izbjegava prekomjernu toplinu.

 

Najbolji je postao još bolji: L'Oréal Steampod 4.0 Profesionalna pegla za kosu nova je i poboljšana verzija originalne pegle za kosu istaknutog brenda za njegu kose L'Oréal Professionnel Paris. Zahvaljujući vrhunskoj inovaciji, SteamPod 4.0 puno je više od pegle za kosu.

 

To je višenamjenski profesionalni styling uređaj koji može poravnati i nakovrčati sve tipove kose.

 

SteamPod 4.0 donosi:​

  • 3x brži rezultat​
  • 2x zaglađeniji rezultat​
  • Do 95% manje lomljenja kose
     

 

Ostvarite snove svoje kose uz snagu pare. Novi L’Oréal SteamPod 4.0 nudi neograničene mogućnosti oblikovanja za sve tipove kose, od kovrčave do ravne. Dolazi s 3 različita češlja za optimizaciju pare, svaki dizajniran za određenu teksturu kose:​

 

Steampod 4.0 ima dobro riješen 360° rotirajući kabel, za dodatan komfor korištenja. Također, uređaj ima spremnik za vodu od 41 ml koji ima dovoljno pare za ravnanje cijele kose.

 

Način uporabe:​

Uređaj ima integrirani spremnik za vodu i temperatura se može prilagoditi. Koristite peglu za kosu u smjeru strelica koje su naznačene na istoj. Koristite na suhoj kosi. Koristite peglu za kosu sa Steampod kremom i mlijekom: Ova dva proizvoda omogućavaju zaštititi kosu od topline te pruži intenzivnu zaglađenost.

 

Kada se ovaj uređaj koristi zajedno sa Steampod serumom, možete uživati u zaglađenoj kosi sa zaštitom od vlage do 3 dana. Serum se može koristiti samostalno kao završetak ili zajedno sa kremom ili mlijekom za dodatnu zaštitu osjetljive vlasi.​

 

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:L'Oreal Professionnel SteamPod 4.0 Parna Pegla za Kosu
Vaša ocjena