Dyson V8 Absolute bežični usisavač

Dyson V8 Absolute bežični usisavač

Dostupno
SKU
LJ9015

Snažan, svestran i tih, usisavač Dyson / Sada s najnovijom tehnologijom za raspetljavanje / Do 40 minuta rada / 2 četke i 6 nastavaka

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 1199 bodova

Snažan, svestran i tih.

S tehnikom za raspetljavanje.

Snažno usisavanje: Dysonov digitalni motor V8 omogućuje snažno čišćenje cijelog doma. Uz do 40 minuta usisavanja bez slabljenja.

Projektirano za domove s kućnim ljubimcima: Dysonova najnovija tehnologija zapetljavanja uklanja tvrdoglavu dlaku iz cijelog vašeg doma.

Motorna šipka s češljem za raspetljavanje: polikarbonatne lopatice automatski uklanjaju omotanu kosu s četke dok čistite.

Akustička kontrola: lagani Dyson V8 vakuum je akustički kontroliran kako bi se smanjile bučne turbulencije.

Do 40 minuta rada: 6-ćelijska baterija (nezamjenjiva)  pruža do 40 minuta snage bez slabljenja.

Napredna filtracija cijelog stroja: dlaka kućnih ljubimaca izvor je onečišćenja zraka u zatvorenom prostoru. Dysonov potpuno zatvoreni sustav hvata prašinu i zatvara 99,99% mikroskopskih čestica veličine samo 0,3 mikrona – manjih od dlake kućnih ljubimaca.

Pretvara se u ručni uređaj: dovoljno malen za teško dostupna mjesta u vašem domu. Dovoljno snažan i dugotrajan da očisti cijeli vaš automobil.

Četke:  1. Motorbar Cleanerhead: Snažno usisava prašinu i dlake sa svih podova. Češalj za raspetljavanje automatski uklanja kosu s četke. 2. Fluffy OpticTM Cleanerhead - četka za čišćenje tvrdih podova koja otkriva čestice koje inače ne možete vidjeti – tako da ništa ne propustite.

Dodaci: 1. Kombinirani nastavak - dva nastavak u jednom: široka mlaznica i četka, za brzo prebacivanje između čišćenja i brisanja prašine u vašem domu ili automobilu. 2. Nastavak za pukotine: projektiran za precizno čišćenje oko nezgodnih rubova i u teško dostupnim uskim prostorima. 3. Mekana četka za prašinu - Lako brisanje prašine uz pomoć usisavača. Meke čekinje podižu prašinu i alergene s ravnih površina i namještaja. 4. Nastavak za tkanine i madrace - Uklanja prašinu, prljavštinu i alergene s madraca i presvlaka. 5. Hair screw nastavak - Konusna četka protiv zapetljanja skuplja dugu dlaku i dlaku kućnih ljubimaca. Brzo. 6. Zidni držač sa stanicom za punjenje. 7. Punjač.

Težina: 2,54 kg. Vrijeme punjenja: 5h. Snaga motora 425 W. Kapacitet spremnika: 0,54 L.

Vrijeme korištenja: 40 min (low mode); 5 min (boost mode)

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Dyson V8 Absolute bežični usisavač
Vaša ocjena