Dyson Airwrap Complete Long Nickel/Copper set za oblikovanje kose

Dyson Airwrap Complete Long Nickel/Copper set za oblikovanje kose

Dostupno
SKU
LJ06821

Dyson Airwrap Complete Long Nickel/Copper uvijač za kosu:

  • Valovito / kovrčavo / ravno / suho
  • Coanda protok zraka
  • Uvlači i omotava kosu koristeći zrak
  • 6 nastavaka za oblikovanje

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 1399 bodova

Uvijač za kosu Dyson Airwrap Complete Long Nickel/Copper 

 

Airwrap Complete Long - stilizator i sušilo za sve tipove kose koji kovrča, oblikuje, zaglađuje i skriva neposlušne vlasi.

 

Brže i lakše oblikovanje

stvorite kovrče u smjeru kazaljke na satu i suprotno od smjera kazaljke na satu jednom cijevi kako biste smanjili vrijeme oblikovanja. Zakrenite hladni vrh kako biste promijenili smjer strujanja zraka dok stilizirate. S lakoćom kreirajte kovrče u smjeru suprotnom od kazaljke na satu i u smjeru kazaljke na satu.

 

Multifunkcionalno Coanda sušilo s dva načina rada

Sušenje, za brzo grubo sušenje kose u pripremi za oblikovanje te zaglađivanje, za zaglađivanje i usavršavanje vašeg krajnjeg stila. Poboljšani Coanda protok zraka privlači i podiže dulje dlačice, skrivajući neposlušne vlasi od pogleda za glatki, sjajni završetak.

 

Airwrap četke za zaglađivanje

Poboljšani Coanda protok zraka privlači i poravnava kosu s površinom četke kako bi se oblikovala uz veću kontrolu. Oblikujte zrakom, ne ekstremnom toplinom - poboljšani Coanda protok zraka daje vam precizno oblikovanje bez ekstremnog oštećenja toplinom. Temperatura zraka prati se preko 40 puta u sekundi. Istovremeno oblikuje i suši - osmišljen za oblikovanje vlažne kose.

 

Kombinira snažan protok zraka s kontroliranom toplinom za sušenje vaše kose tijekom oblikovanja. Napravljen za različite tipove kose -  niz nastavaka dizajniranih za različite tipove kose. Prekidač s brzim otpuštanjem i vrhovi hladni na dodir omogućuju vam brzu promjenu dodataka nakon oblikovanja.

Hladan zrak -za učvršćivanje frizure.

50% duži barrel nastavci za kovrče 

 

Za još zanimljivih Dyson proizvoda posjetite naš web shop.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Dyson Airwrap Complete Long Nickel/Copper set za oblikovanje kose
Vaša ocjena