TriPollar STOP VX GOLD

TriPollar STOP VX GOLD

Posebna cijena 1.259,00 KM Normalna cijena 1.934,90 KM
Dostupno
SKU
LJ00775

Oprosti se od bora i opuštene kože s najluksuznijim uređajem ikad. S 24-karatnim pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem, ovaj uređaj je najbolje što možeš izabrati za uklanjanje znakova starenja. Algoritam TRIPOLLAR GOLD uređaja osigurava najosobniji tretman, pružajući tebi najprimjereniju temperaturu za najbolje rezultate. 24-karatno zlato u ovom ekskluzivnom uređaju, osim što dodaje dašak luksuza tretmanu, služi i kao vodič, koristeći u potpunosti tri tehnologije TRIPOLLAR STOP VX GOLD-a. Koje su njegove prednosti?

  • Smanjuje pojavu finih linija i bora
  • Potiče regeneraciju kolagena i elastinskih vlakana
  • Preoblikuje konturu čeljusti
  • Podiže opuštenu kožu
  • Tonizira i izglađuje ten
  • Daje personalizirane rezultate s optimalnom temperaturom.
  • Uključuje i 1x gel za još efikasniji rad uređaja
Kartice 2Besplatna Dostava Rate

Buy this product and earn 1259 points

Stigla je vrhunska inovacija kože

Zašto birati opcije kada možete imati sve najbolje značajke na jednom uređaju? TriPollar STOP VX GOLD kombinira snagu Multi-RF i DMA tehnologija za preoblikovanje tvojih crta lica i zaglađivanje kože.

TRIPOLLAR GOLD elektrode

Multi-RF tehnologija za glatku kožu i manje bora

Multi-RF tehnologija koristi izmjenu radiofrekvencijskih valova, ravnomjerno raspoređujući toplinu u dermis sloju kože kako bi stimulirala proizvodnju kolagena i elastinskih vlakana. To zaglađuje kožu kako bi se smanjile bore i fine linije.

DMA tehnologija za bolji mišićni tonus

DMA tehnologija cilja mišiće za poboljšanje mišićnog tonusa. Ova tehnologija cilja različite slojeve mišića, učinkovito povećavajući gustoću mišića i volumen dugoročno.

TRIPOLLAR STOP VX GOLD 2 - DMA i RF tehnologija

Rezultati s TriPollar STOP VX GOLD-om

Zahvaljujući ove dvije inovativne tehnologije koje rade sinkronizirano, TriPollar STOP VX GOLD pruža nevjerojatne rezultate koji preoblikuju i toniraju crte lica kao što su kontura čeljusti, punašna i zategnuta opuštena koža, uz smanjenje bora. Optimalne i odmah vidljive rezultate možete postići u udobnosti vlastitog doma. Ovaj najsuvremeniji uređaj daje izvanredne rezultate.

Kombinirajući Multi-RF i DMA tehnologije, njegov tretman sljedeće generacije zateže kožu, vidljivo smanjujući pojavu finih linija i bora, A istovremeno poboljšavajući toniranje mišića kako bi se definirala kontura čeljusti. TriPollar Stop VX postiže optimalne rezultate pomoću dvije inovativne tehnologije za preoblikovanje crta lica i brisanje znakova starenja.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:TriPollar STOP VX GOLD
Vaša ocjena