STYLPRO Facial Steamer Ionska Sauna za Lice

-20%

STYLPRO Facial Steamer Ionska Sauna za Lice

Ocjenjivanje:
100 % of 100
Posebna cijena 87,90 KM Normalna cijena 109,90 KM
Dostupno
SKU
LJ33167

StylPro 4 u 1 ionska sauna za lice djeluje po principu ispuštanja ionske pare koja dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira Vašu kožu.

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 87 bodova

Dodajte malo Spa užitka u Vašu svakodnevnu rutinu uz StylPro 4u1 ionskoj sauni za lice, koji djeluje po principu ispuštanja fine ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica, jer dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira Vašu kožu.


Ovaj uređaj ima 4 funkcije za potpuni Spa užitak. Možete biti Vaša sauna za lice te ga koristiti kao uređaj za parenje lica, možete u tijelu uređaja zagrijati ručnik za lice, te ga možete koristiti kao uređaj za ovlaživanje zraka i aromaterapiju.

stylpro steamer sauna za lice

Jednostavno napunite spremnik za vodu destiliranom ili deioniziranom vodom, okrenite glavni prekidač na željenu funkciju i uživajte u svojem vlastitom Spa tretmanu u toplini svog doma.


KAko se koristi stylpro sauna za lice?


SAUNA ZA LICE (Aparat za parenje lica)

namjestite spremnik za vodu, zarotirajte prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru nakon otprilike 1 minute. Prije nego što približite lice uređaju za parenje provjerite rukom temperaturu pare kako bi izbjegli moguće opekline. Lice mora biti udaljeno od uređaja minimalno 25 cm. Usmjerite paru za lice u vrh Vaše brade kako bi para obuhvatila Vaše cijelo lice. Nakon korištenja obavezno isključite uređaj.

djevojka koristi stylpro facial steamer za parenje lica

UREĐAJ ZA GRIJANJE RUČNIKA ZA LICE

Okrenite glavu uređaja suprotno od kazaljke na satu kako bi otključali poziciju. Odvojite glavu uređaja za parenje od tijela uređaja, te uredno presavijen ručnik stavite u tijelo uređaja za na to predviđeno mjesto.

stylpro steamer uređaj za grijanje ručnika za lice

Stavite glavu uređaja natrag na tijelo uređaja, zaključajte poziciju te uključite uređaj. Zarotirajte glavni prekidač na željenu funkciju grijanja ručnika za lice. Ostavite ručnik u uređaju 2 minute kako bi se zagrijao.

stylpro steamer i roler za lice

Otključajte uređaj i izvadite ručnik štipaljkama ili pincetom. Pričekajte da se ručnik dovoljno ohladi prije nego ga stavite na lice.


AROMATERAPIJA

Dodajte par kapi esencijalnog ulja u dozator – čašicu za mjerenje. Položite dozator u tijelo uređaja za parenje i zarotirajte do zaključane pozicije. Pričekajte da se pojavi plavo svijetlo oko glavnog prekidača. Držite uređaj 25 cm dalje od nosnica.


OVLAŽIVAČ PROSTORA

Napunite spremnik za vodu. Zarotirajte glavni prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru sljedećih 40 minuta kako bi ovlažio zrak u prostoriji.


Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:STYLPRO Facial Steamer Ionska Sauna za Lice
Vaša ocjena