Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Set StylPro Mirror + NuFace FIX

Dostupno
SKU
LJ00769MIR

Logično: inovativni beauty uređaj poput StlyPro ogledala ogledala sjajno se uparuje s NuFace Fixom za peglanje bora. 

Priuštite si ovaj komplet za njegu lica uz značajnu uštedu!

Buy this product and earn 455 points

StylPro Mirror je kozmetičko ogledalo sa ugrađenim LED svetlima koja obezbeđuju prirodno i ravnomerno osvetljenje lica. Ovo ogledalo takođe ima ugrađeni Bluetooth zvučnik, koji omogućava bežično povezivanje sa vašim mobilnim uređajem kako biste mogli da slušate svoju omiljenu muziku dok se spremate.

 

StylPro Mirror ima dva režima osvetljenja, dnevni i noćni, koji se lako mogu menjati prema potrebama korisnika. Takođe, ogledalo ima funkciju automatskog isključivanja nakon 15 minuta, što je korisno za uštedu energije i produženje trajanja baterije.

 

NuFACE Fix je prijenosni uređaj za njegu kože koji koristi mikrostruje kako bi ciljano tretirao bore, fine linije i podočnjake oko očiju, usana i nosa. Fix kreira mikrostrujne impulse koji stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina, što pomaže u smanjenju bora i drugih znakova starenja.

 

NuFACE Fix je dizajniran za jednostavnu upotrebu i pruža trenutne rezultate, što ga čini pogodnim za korištenje prije važnih događaja ili sastanaka. Uređaj se može koristiti s posebnim serumom za njegu kože koji pojačava njegovu učinkovitost, a također se može puniti putem USB-a, što ga čini praktičnim za putovanja.
 

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Set StylPro Mirror + NuFace FIX
Vaša ocjena