FOREO LUNA 4 plus Normal Skin uređaj za čišćenje lica sa LED i Mikrostrujom

FOREO LUNA 4 plus Normal Skin uređaj za čišćenje lica sa LED i Mikrostrujom

Dostupno
SKU
LJ79124

LUNA™ 4 Plus dubinsko antiage čišćenje i lifting normalnog lica:

  • T-Sonic™ pulsacije pomažu dubinski ukloniti nečistoće u 1 minuti i poboljšavaju apsorpciju svih aktivnih sastojaka iz proizvoda za njegu kože
  • Infracrveno i crveno LED svjetlo se bore protiv prvih i postojećih bora
  • Termoterapija, odnosno zagrijavanje, otvara pore i priprema ih za dubinsko čišćenje
  • Mikrostrujne točke zatežu i učvršćuju kožu lica za mladenački izgled

 

Kupnjom ovog proizvoda ostvaruješ 858 bodova

FOREO LUNA 4 PLUS ZA NORMALNU KOŽU


DUBINSKO ANTIAGE ČIŠĆENJE, TERMOTERAPIJA, TERAPIJA LED SVJETLOM, TE TRETMATNI MIKROSTRUJOM


Po prvi put ikad, naša LUNA™ ima 6 tehnologija (T-Sonic pulsacije, termoterapija, infracrveno svjetlo, crveno LED svjetlo (NASA tehnologija), tertman mikrostrujom, antishock system).


LUNA™ 4 plus uređaj za dubinsko čišćenje normalne kože lica s termoterapijom uz infracrveno i crveno LED svjetlo u jednom tretmanu, te antiage masažu i lifting lica.

Prvi je uređaj koji dubinski čisti, zagrijava (otvara pore), smanjuje znakove starenja s infracrvenim/crvenim LED svjetlom i mikrostrujom.


KAKO FUNKCIONIŠE FOREO LUNA 4 PLUS UREĐAJ ZA NORMALNU KOŽU?

Uređaj je tvornički programiran da se može ručno pokrenuti tretmani za nježno, dubinsko, regularno čišćenje i masaža kože, a putem aplikacije mogu se reprogramirat funkcije na samom uređaju za tretmane prema želji svakog korisnika LUNE. Možete prilagoditi čišćenje po tipu kože i prema potrebama kože - godišnja doba, svakodnevno, pa čak i po područjima kože lica. Prilagodite svaki način rada birajući intenzitet koji vam najviše odgovara, putem FOREO For You aplikacije. U LUNA™ 4 plus se nalazi i Anti-Shock System™.


To je poseban integrirani sustav koji mjeri otpornost kože na struju i automatski prilagođava odabrani intenzitet mikrostruje koji je najbolji za vašu kožu — garantira ugodan tretman s maksimalnim rezultatima.


Ugodite koži nježnim, dubinskim čišćenjem protiv znakova starenja na licu i vratu. Kombinacija LED svjetla i ciljanih masaža pomaže u poboljšanju izgleda kože čineći je vidljivo svježijom i čvršćom.


Za još nevjerovatnih Foreo proizvoda posjetite naš web shop.

Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:FOREO LUNA 4 plus Normal Skin uređaj za čišćenje lica sa LED i Mikrostrujom
Vaša ocjena